Medová čokoláda Callebaut 2,5 kg
Medová belgická čokoláda Callebaut na fondue a do čokoládové fontány. Tuto čokoládu Callebaut je možné použít také na přípravu čokoládové mousse, do krémů, polev, ozdobení zmrzlinových pohárů nebo tvorbu pestrobarevných ozdob.
Medová belgická čokoláda Callebaut na fondue a do čokoládové fontány. Tuto čokoládu Callebaut je možné použít také na přípravu čokoládové mousse, do krémů, polev, ozdobení zmrzlinových pohárů nebo tvorbu pestrobarevných ozdob.
Barevné a ochucené čokolády Callebaut jsou obohaceny různými příchutěmi a barvami. Pro čokoládové fondue je můžete použít tak jak jsou, ale do čokoládové fontány je nutné tyto čokolády naředit s kakaovým máslem nebo rostliným olejem. Vhodné kakaové máslo můžete zakoupit v našem e-shopu v kategorii příslušenství zde.
Obsah kakaa: 32,8%
Výrobce: Callebaut
Země původu: Belgie
Balení: 2,5 kg
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, medový prášek 1,5% (med 60%, maltodextrin), emulgátor: sojový lecitin, aroma, přírodní vanilkové aroma.
Kakao min. 33,2%, mléčná sušina min. 21,1%.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2372 kJ (567 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 52 g (z toho cukry 50 g); bílkoviny 6,7 g; sůl 0,21 g.
Skladovat při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.