- -50%
Kakaové máslo Mycryo - plechovka 600 g
Datum minimální trvanlivosti do 14.9.2023. Kakaové máslo Mycryo - 100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády. Pokud používáte jinou čokoládu než je speciální čokoláda do fontány od firem Callebaut, Carla nebo Sephra, pak je nutno ji pro správnou tekutost naředit kakaovým máslem. Obsah kakaového másla v čokoládě je rozhodující paramert pro tekutost čokolády.
Datum minimální trvanlivosti do 14.9.2023.
Kakaové máslo Mycryo - 100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády. Pokud používáte jinou čokoládu než je speciální čokoláda do fontány od firem Callebaut, Carla nebo Sephra, pak je nutno ji pro správnou tekutost naředit kakaovým máslem.
Obsah kakaového másla v čokoládě je rozhodující paramert pro tekutost čokolády. Čím více čokoláda obsahuje kakaového másla, tím lépe teče. Výrobci často nahrazují kakaové máslo rostlinnými tuky nebo kakaovou hmotou, proto běžná čokoláda v čokoládové fontáně neteče. Pro doplnění kakaového másla na potřebný stav je ideální kakaové máslo v prášku Mycryo. Díky práškové konzistenci se kakaové máslo Mycryo velmi dobře odměřuje a dávkuje.
Kakaové máslo můžete využít v kuchyni i jinak. Je výborné na smažení, rychlé opékání i pečení. Kakaové máslo má tu jedinečnou vlastnost, že nepřebíjí chuť Vašich ingrediencí - naopak, pomůže jim vyniknout. Velkou výhodou kakaového másla je také to, že neobsahuje žádný cholesterol a má nižší obsah tuků a méně kalorií než běžné tuky používané v kuchyni.
Výrobce: Callebaut
Země původu: Belgie
Balení: plechovka 600 gramů
Složení: kakaové máslo 100 %.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 3766 kJ (900 kcal); tuky 100 g (z toho nasycené mastné kyseliny 60,2 g); sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,00 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.